- نویسنده : عباس احمدزاده
- ۰۸ خرداد ۱۳۹۵
- کد خبر 2211
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش میرزا کوچک نیوز،سرهنگ رمضانعلی پورقاسم گفت: در پی اعلام اداره حقوقی یکی از بانک های این شهرستان مبنی بر اینکه اختلاسی در این بانک صورت گرفته٬ پیگیری موضوع در دستور کار کارآگاهان آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان با پیگیری های همه جانبه و تحقیقات صورت گرفته، به رئیس یکی از شعبه ها مشکوک شده و این زن 32 ساله را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی رودسر با بیان اینکه متهم در همان ابتدا با توجه به دلایل و مستندات جمع آوری شده، به جرم خود اعتراف کرد، ادامه داد: نامبرده بدون لحاظ نمودن قوانین و مقررات بانکی، از مشتریان با دادن وعده های غیرمتعارف پول دریافت و با اسناد و اوراق جعلی، دفترچه سپرده بلندمدت و کوتاه مدت صادر می کرده است.
سرهنگ پورقاسم با اعلام اینکه طبق بررسی های به عمل آمده متهم تاکنون شش میلیارد ریال از مردم اختلاس کرده٬ اظهار داشت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و با قرار 10 میلیارد ریالی روانه زندان شد.
شهرستان رودسر در 75 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است./ایرنا
http://mirzakochaknews.ir/?p=2211