- نویسنده : عباس احمدزاده
- ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵
- کد خبر 1975
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش میرزا کوچک نیوز،وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز پنجشنبه در گزارش سالانه خود اعلام کرد ارتش آمریکا حدود ۶ هزار گزارش تجاوز جنسی در سال ۲۰۱۵ دریافت کرده است که رقمی مشابه نیز در سال ۲۰۱۴ گزارش شده بود. اما همه موارد اینگونه جرایم اطلاع داده نمی شود.
در گزارش پنتاگون آمده است آمار ثبت شده در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ نسبت به سال ۲۰۱۲ که ۳ هزار و ۶۰۴ مورد ثبت شده بود، افزایش زیادی داشته است.
«نیت گالبرایت،» مشاور اجرایی دفتر مبارزه با تجاوز جنسی در پنتاگون، گفت به گفته مسئولان، آمار مذکور، افزایش اعتماد نظامیان را برای اعلام این جنایت نشان می دهد؛ اما به احتمال زیاد همه موارد گزارش نمی شود.
وی افزود تنها ۴۰ درصد قربانیان زن و ۱۰ درصد قربانیان مرد موارد تجاوز جنسی را اطلاع می دهند.
«ژنرال کمل نیکلاس» که ریاست دفتر مبارزه با تجاوز جنسی پنتاگون را برعهده دارد به خبرنگاران گفت مشخص نیست آیا شمار تجاوزهای جنسی که اطلاع داده می شود افزایش یافته است یا خیر.
بنابر این گزارش، ۶۸ درصد افرادی که چنین جرایمی را اطلاع می دهند، با رفتاری منفی از سوی همکاران یا فرماندهان خود مواجه شده اند.
http://mirzakochaknews.ir/?p=1975