×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 18 May , 2024
10 پاکبان معده معرفی شدند

1- به

2- انار

3- سنجد

4- سنجد

5- گلابی

6- آویشن

7- زردچوبه

8- نعناع و زنجبیل

9- جویدن دانه رازیانه

10- زنجبیل، برگ بو و هل

یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف رب انار ترش و شیرین و رب سیب بعد از هر وعده غذا به تقویت و پاکسازی معده از مواد زائد کمک می‌کند.

بسیاری از افراد هستند که تلخی دهان یا حالت تهوع شکایت دارند، همه این علائم از دیدگاه طب سنتی نشانه وجود مشکلی در معده است که به کمک تدابیر پاکسازی معده می‌توان به راحتی آن را برطرف کرد.

-وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به دلیل وجود صفرای متعفن در معده است.

– صفرای عفن موجب بی‌اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می‌شود.

در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: وجود یکی از این علامت‌هایی که در بالا ذکر کردیم نشانه‌ای از وجود صفرای عفن یا متعفن در معده است که با کمک برخی از تدابیر می‌توان آن را برطرف کرد و کسانی که دچار صفرای عفن هستند معمولا در ماه رمضان دچار مشکل می‌شوند.

-مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری رب انار ترش و شیرین مصرف کنند.

-تهیه شربتی از رب انار و آب غوره همراه با عسل می‌تواند موثر باشد به این ترتیب که رب انار را با آبغوره و عسل مخلوط می‌کند و روی حرارت ملایم قرار داده تا به قوام درآید. از این مایه شربت چند با در طول روز تا شروع ماه رمضان با آب رقیق کنند, مصرف کنند.

-شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی‌ها برای این افراد است. به این ترتیب که به میزان دلخواه زرشک آبی را با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورند. میزان شکر اضافه شده آن همانند سایر شربت‌هاست به میزانی که قوام پیدا کند.

– استفاده از سیب یا آب سیب یا رب سیب نیز توصیه می‌شود.

– سیب تقویت کننده قلب, مغز, کبد و در نهایت دستگاه گوارش است همچنین مانع نزول مواد زائد به سمت معده می‌شود.

– برای تهیه رب سیب می‌توان به میزان 2 لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهند به این ترتیب که یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته تا به مرور زمان آب سیب تبخیر شود و رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید.

-خوردن سیب خود موجب تنظیم محیط دهان و دندان می‌شود که به حفظ و سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.

– در نهایت برای کسانی که صفرای عفن و تلخی دهان دارند. استفاده از بذری به نام اسفرزه مفید است البته بهتر است که خیسانده شود و لعاب آن مصرف شود.

برچسب ها : ,

  1. دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  2. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  3. از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  4. لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  5. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.