×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Tuesday, 1 December , 2020
طرز تهیه سیر قلیه

مواد لازم برای سیر قلیه گیلانی

  • مرغ یا اردک کوچک نصف یک عدد
  • پیاز1 عدد متوسط
  • برگ سیر تازه    3 عدد
  • لپه 1 پیمانه
  • تخم مرغ     3 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان کافی

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی

ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس دهید .سپس برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید.
 مرغ یا اردک را به ابعاد کوچکتر تکه کنید و استخوان های آن را جدا کنید و  در روغن سرخ کنید.
 پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تقت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس برگ سیرها را داخل پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید.در حین تفت دادن سیرها ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را به همراه لپه خیس خورده شده اضافه کنید و هم بزنید. پیاز های تفت داه شده را با مرغ های سرخ شده مخلوط کنید و مقداری آب داخل آن بریزید  تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. تخم مرغ ها  را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورشت پخت و مقدار بیشتر آب غذا گرفته شد تخم مرغ ها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه  غذا را خاموش کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد سیر قلیه

سیر قلیه جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سیر قلیه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع خبر : نمناک

  1. دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  2. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  3. از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد.
  4. لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید.
  5. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.