- نویسنده : عباس احمدزاده
- ۱۵ خرداد ۱۳۹۵
- کد خبر 2275
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /


سردار رشید سپاه اسلام فرمانده دلیر گردان تکاور لشکر عملیاتی ۱۶ قدس،سردار جهانگیر جعفری نیا،در خاک سوریه به فیض شهادت نایل شد.
بدین ترتیب تعداد شهدای مدافع حرم این شهرستان به ۱۴ شهید افزایش پیدا کرد.
شهید سرگرد جهانگیر جعفری نیا در یک عملیات ضد تروریستی در نقش مستشاری در سوریه توسط گروه های تروریستی داعش و النصره به شهادت رسید.
عباس بایرامی اظهار کرد:: شهید جعفری نیا از سربازان شجاع سپاه اسلام در بدنه لشگر ۱۶ سپاه قدس گیلان بود.
معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان بیان کرد: این شهید گیلانی قبل از شهادت نیز ی ک مرحله جراحت سخت را تحمل کرد و باز به جبهه نبرد برگشت و به شهادت رسید.
بایرامی با بیان اینکه ورود پیکر شهید به کشور هنوز مشخص نیست، گفت: پس از اعلام سپاه تهران مقدمات و برنامه ریزی ها انجام می شود.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: شهید جعفری نیا یک رزمنده دلیر و شجاع بود و از خود دو فرزند دختر به یادگار گذاشته است.
https://mirzakochaknews.ir/?p=2275