- نویسنده : عباس احمدزاده
- ۱۰ دی ۱۳۹۵
- کد خبر 4054
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش میرزا کوچک نیوز به نقل از ایسنا:همایش مشترک اعضای شوراها و شهرداران غرب گیلان با حضور«مهدی چمران» رئیس شورای شهر تهران در صومعهسرا برگزار شد.
به گزارش ایسنا منطقه گیلان، دکتر حسین اسماعیلپور در همایش مشترک اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران غرب گیلان که با حضور«مهدی چمران» رئیس شورای شهر تهران در سالن اجتماعات فرمانداری صومعهسرا برگزار شد، به رابطه مردم با حکومت اسلامی اشاره و اظهار کرد: حکومتهای دنیا یا اقتدارطلب و سلطنتگر، دموکراتیک و یا اسلامی هستند که حکومت اسلامی برای نخستین بار در جمهوری اسلامی ایران اجرایی شد.
وی با بیان اینکه حکومت اسلامی دموکراتیک و اقتدارطلب نیست بلکه این حکومت به مثابه رابطه پدر و فرزندی است، افزود: در رابطه مردم و رهبر در این نوع حکومت علاوه بر بهره گیری از عواطف عقلانیت نیز در آن حاکم است.
اسماعیلپور با بیان اینکه در همه حکومتها حد و تکلیفی بر مردم وجود دارد، خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی ایران مردم و حاکمیت دارای حد و تکلیف مشخصی میباشند. بر اساس فرموده امیرالمومنین(ع) حد و تکلیف حاکم و رهبر در جامعه اسلامی بر مردم کاملاً تعریف شده است.
وی با بیان اینکه امانتداری و اجرای برنامههای الهی در دستور کار حاکم اسلامی است، گفت: وظیفه حاکم اسلامی اجرای دستورات خدا و امانتداری است.
اسماعیلپور با اشاره بر اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قانون اساسی و مفاد مرتبط با آن رابطه بین مردم و مسئولین را با 8محور تحکیم میبخشد، تصریح کرد: پذیرش مسئولیت، تقسیم پستها بر اساس شایستگی، صداقت و پیشگامی در عمل، حُسن تدبیر، رنج خود در راستای راحتی دیگران، عدالتمحوری، مردممحوری و خیرخواهی 8محور مذکور است.
فرماندار صومعهسرا در پایان با بیان اینکه شوراها واسطه بین مردم و مسئولین هستند، اظهار کرد: امیدست شوراها و مسئولین بتوانند با امانتداری و راستکرداری و با ویژگیهای مذکور در راستای خدمت به مردم و نظام گام بردارند.
در ادامه حسینعلی خدایگانی رئیس شوراهای شهرستانهای گیلان به وجود قومیتهای مختلف در غرب گیلان اشاره و اظهار کرد: همه با هم با اتحاد در جهت آبادانی شهرها در تلاشیم.
وی با بیان اینکه علیرغم تحریمهای ناجوانمردانه با تعامل و همکاری همگان شاهد شکوفایی و آبادانی شهرها میباشیم، اظهار کرد: خوشبختانه تعامل و رابطهای حسنهای بین همه اعضای شوراهای اسلامی گیلان برقرار است.
رئیس شوراهای شهرستانهای گیلان با اشاره بر اینکه شهرداران با توجه به وجود مشکلات مالی و رکود اقتصادی در تلاشاند تا شهرها را به جایگاه واقعی خود رسانند، گفت: کمیته تطبیق با کمک معاون استاندار و اعضای شورای استان در سراسر گیلان تشکیل شده است. تمام تلاش ما اینست که شهرها و روستاهای آبادی داشته باشیم.
https://mirzakochaknews.ir/?p=4054